Histodian

Reviews

 "Wij hebben een bijzonder fijn familieweekend gehad. Het bezoek aan fort Wierickerschans was zeer geslaagd. De passie waarmee Peter vertelde was geweldig, daar praten we nog lang over na. Ook het bezoek aan het kaaspakhuis was zeer geslaagd. En wat is Woerden een mooie stad. Nogmaals dank voor het samenstellen van dit mooie programma."

 

"Wat een geweldige dag! Enorm enthousiaste gidsen die met veel passie vertelden over Hofwijck en Kasteel Duivenvoorde. Het was een ontzettend leuke excursie!"

 

"Wat was het weer een heerlijke en goed georganiseerde dag in Waterland! Iedereen had plezier!  Ik weet zeker dat wij namens de hele groep schrijven. Bedankt!!" 

 

"Ik ben razend enthousiast! Het programa is nog leuker dan ik had verwacht."

 

"Fantastisch om na al die jaren weer door het Rotterdam-Noord uit mijn jeugd te lopen. Ik heb zoveel dingen ontdekt die ik nooit heb geweten. We waren behoorlijk moe na afloop, maar wat was het leuk. Dank aan de enthousiaste gids!"

 

"Thank you for organizing such an interesting study trip, and for planning it so carefully. It was one of the best study trips I have ever attended and it gave me new perspectives in organizational and business models."  (Newsletter DCC feb 2015, Newsletter DCC okt 2014)

Nieuws

01-08-2017 | Nieuw adres

Wij zijn verhuisd! Voortaan vindt u ons in het pittoreske dorpje Langbroek (gem. Wijk bij Duurstede). ... Lees meer »

11-08-2016 | Nieuw mobiel telefoonnummer

Met ingang van 15 augustus 2016 zijn wij bereikbaar op een nieuw mobiel telefoonnummer: 06-441 772 80. ... Lees meer »

21-09-2015 | Nieuwe excursie: Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Biesbosch

Nieuw in ons aanbod: drie dagen genieten van rust, ruimte en cultuurhistorie langs de Nieuwe Hollandse ... Lees meer »